11 Ocak 2014 Cumartesi

Hi My SweetHeart / 2009


Xue Hai, elinde pembe panter oyuncağıyla dolaşan, aptalca bir tarza sahip bir erkektir.Anne ve babasını küçük yaşta kaybetmiştir.Geriye onunla beraber iki ablası kalmıştır.Büyük ablası, onu büyütmek için hiç evlenmemiştir ve takıntılı bir anne gibi kardeşinin üzerine titrer.Küçük ablası ise şıpsevdinin tekidir, 2 kez evlenip 2 kez boşanmıştır ve her aşık olduğu adamı ruh eşi olarak tanımlar.


Xue Hai, ailenin tek erkek çocuğu olduğundan kimse ona bir sorumluluk yüklemez.Bu yüzden tek başına hiçbir şey yapamamaktadır.Bu durum onu sıktığı için evi terk edip Hang Zhou'da okumak ister.Küçük ablası bu kararını desteklerken büyük ablası buna karşı çıkar.Xue hai, ani bir vedayla evden kaçıp arabaya atlar ama büyük ablası olağanüstü bir hızla ona yetişir ve onunla birlikte geleceğini söyler.Peşinden gelmesi yetmiyormuş gibi zavallı kardeşinin bilet almamasına bile izin vermez, neden mi ayakta durmaktan bacakları ağrır diye!


Xue Hai, ablası bilet almaya giderken mecburen beklemek zorunda kalır.O sırada onu çok etkileyen bir kız sesi duyar arkasını dönecekken ablası gelir ve uçağa gitmeleri gerektiğini söyler.Xue Hai, kızın yüzünü görmeye çalışırken biriyle çarpışır ve biletini düşürür.Bileti bulan Bao Zhu, Xue Hai'nin sesinden hoşlandığı kızdır.Bao Zhu, bileti danışmaya bırakır ve üzerine aptal diye not bırakır.


Xue Hai o nota üzülse de yanında üzüleceği daha büyük bir sorun vardır; büyük ablası...Ablası Xue Hai'nin üniversiteye tek başına bile kayıt olmasına izin vermez.Her şeyden önce Xue Hai, zengin bir ailenin tek erkek çocuğudur ve isminin saklanması gerekiyordur.Bunun için ablası ona Pembe Panter'in en yakın arkadaşı Da Lang ismini verir.Xue Hai, yeni adıyla Da Lang ne yapsa ne etse yapışkan büyük ablasından kurtulamaz.Her gitmesini söylediğinde ablası dudaklarını bükerek duygu sömürüsü yapar.Ablasıyla üniversitenin kampüsünde tartışıyorken okulun melek üçlüsünden en güzeli Mo Lee ile çarpışır.Kızın düşen kitaplarına yardım ederken el ele gelirler ve Da Lang kızdan elektrik alır, bildiğimiz elektrik vücudunda dolanır.


Da Lang, yeni odasında birbirinden şapşal iki arkadaşa sahiptir.Ablasına gitmesini söyleyip kurtulduğunu düşünür ama yapışkan ablası  gizlice şehirdeki otel odasına yerleşir.



Da Lang, ertesi gün okula gittiğinde arka sırasında sınıfın en kaba ve kabadayı kızı Bao Zhu oturuyordur.Bao Zhu o kadar kabadır ki Da Lang'a her seferinde vuracak bir sebep bulur.


Da Lang'ı, Bao Zhu'nun elinden oda arkadaşları zor kurtarırlar.Ertesi gün Da Lang özel davetiyeyle girilen okul kulübüne okulun meleği Mo Lee'nin özel davetiyesiyle girer.Mo Lee, çevresindeki onca erkeğe rağmen Da Lang ile ilgileniyordur.Bu da Da Lang'ın birçok düşman edinmesine neden olur.



Ama aksilikler Da Lang'ı bırakmaz gece kulübünden çıktığı sırada sınıfın asi kızı Bao Zhu'yu erkekler tarafından sıkıştırılmış olarak görür ve hiç düşünmeden ona yardıma koşar.Tabi burada yardım eden, kurtaran kişi Bao Zhu olur.Bao Zhu artık bizim saf ve tuhaf Da Lang'ımızla ilgileniyordur.

Peki ya sonra;

*Da Lang okulun asi kızı Bao Zhu'yu mu yoksa meleği Mo Lee'yi mi seçecektir?

*Mo Lee'nin Da Lang'a yakın olmak istemesinin asıl amacı nedir?

*Bao Zhu'nun derdi nedir?

*Da Lang daha ne kadar zengin  olduğunu saklayacaktır?

*Tipi hep böyle mi kalacaktır?



Dizi daha yeni çevrilmeye başlanmış ve ben izlerken çok eğlendim!Dizideki komedi anlayışı Japonlarınkine benziyor.Eğer siz de bu tür dizileri seviyorsanız ve gülmek istiyorsanız; romantik komedi türündeki bu eğlenceli Tayvan dizisini  izlemelisiniz! :)) 

Hala kararsız kaldıysanız; dizilerin bazı beğendiğim kısımları video olarak görmek için  facebook sayfamı ziyaret edin. Facebook sayfam için tıktık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder