5 Kasım 2013 Salı

Marry Him If You Dare / Future Choice / 2013

Mi Rae, çağrı merkezi türünde bir yerde çalışmaktadır.Şarkı söylemesini istemek gibi saçma sapan arayan kişilere bile katlanır.Yine böyle bir konuşma esnasında bir yandan şarkı söylerken bir yandan da bilgisayardan canlı programı izler.Programda Kim Shin, kanalda sunuculuk yapmaktadır ve son günü olduğunu duyurması gerekir.Çünkü yaşlanmıştır ve onu kendi sabah programını yapmaya zorlarlar.Canlı yayında Kim Shin, sunucu arkadaşının "Bu son günün mü?" sorusuna  ilk öncesessiz kalır, sonrasında ise artistik bir şekilde cevap vererek tekrar döneceğini söyler-çok cool-.


Hoooop geldik 2038'e!O sırada ilginç bir kadın asansörde görünür ve elinde Mi Rae ve Kim Shin'in bulunduğu evlilik resmini yırtar.Tarihi 2013'e alır. 



Asıl kızımız Mi Rae, bu sırada yolda yürüyordur ve sabah programının çekimin yapılacağı yere gelir.Yoldan geçen arabalar çekime engel olduğu için hemen yardıma koşar, tabi kendini de iyi bir yazar olarak hayal edip baya havalara girer ama gerçekler acıdır; asıl kızımız sadece bir çağrı merkezinde çalışır, hayali yazar olmaktır ama şimdiden 32sine girmiştir bile...


Bir de bunlar yetmezmiş gibi "Kızıl Gün Batımı" adlı şarkıyı sürekli söylemesini isteyen kaba bir müşteri vardır.Asıl kızımız büyük bir sabırla şarkıyı söyler ama müşteri ona hareket ederek ağlatır.Asıl kızımız tuvalete çekilip bir güzel ağladıktan sonra abisinden telefon gelir, bilin bakalım abisi kimdir?O yardım ettiği sabah programının çalışanlarından biridir.Asıl kızımıza arabayı tamirden almasını söyler ve kapatır.



Asıl kızımız itiraz etmeden arabanın olduğu garaja gider.Bir ne ne görsün?Arabanın içinde sert mizaçlı küt saçlı orta yaşlarda bir kadın oturuyordur, evet bu kadın az önce ilginç diye bahsettiğim, resmi yırtan kadın!Asıl kızımız bu kadını görünce çok şaşırır, doğal olarak çağrı merkezinde onu arayan sapıklardan olduğunu düşünür.Kadın, asıl kızımızın üzerine arabayı sürer ve daha sonrasında arabasından iner.Asıl kızımıza doğru yürür, tabi asıl kızımız korkar falan ama kaçacak pek bir yer yoktur.Asıl kızımız kim olduğunu sorunca aldığı cevap onu şok eder.Kadın, aslında gelecekten gelmektedir ve asıl kızımızın orta yaşlardaki halidir-mutasyona uğramış resmen,hiç benzemiyor:))-.


Asıl kızımız, gelecekten gelen Mi Rae'nin deli olduğunu düşünür ve onun uyarına aldırmadan arabaya atlayarak oradan uzaklaşır.Yol boyunca gelecekten gelen Mi Rae'nin dediklerini düşünür, "3. şeride geçme!"...Bu arada Kim Shin de o yol üzerindedir.Asıl kızımız son anda şeridi değiştirir ve kaza oluşur.Kazayı yapan Kim Shin'dir ama asıl kızımıza değil aynı kanalda çalışan Yukyung a çarpmıştır.



Asıl kızımız yaşadığı şoku atlatıp evine girer.Bir de ne görsün?Yine o kadın onu evin içinde bekliyordur.Asıl kızımız evden çıkarak hemen polisi arar, gelecekten gelen Mi Rae ne yapsa asıl kızımızı ikna edemez.En son asıl kızımızla babası arasındaki bir sırdan bahseder ve babasının ona verdiği paranın yarısını ona göstererek onu ikna eder.


Gelecekten gelen Mi Rae, daha sonra asıl kızımızın en büyük isteklerinden biri olan Jeju'ya tatile gitmesi için şarkı yarışmasını kazanmasını sağlar.Tabi ki asıl amacı kızımıza ödüller kazandırmak değildir,onun dolasıyla kendi hayatını değiştirmektir.Buna da asıl kızımıza yeni birisini bularak başlayacaktır, yani tatil aslında tatil değil bir fırsattır.


Gelecekten gelen Mi Rae, tuhaf bir şekilde kızımızın Kim Shin'den uzak durmasını ister.Asıl kızımız sebebini sorunca ise, onun yüzünden sevdiğin bir kişi ölecek der.Ama asıl kızımız bunların hiçbirine aldırmayıp tatil havasına girmiştir bile...Gelecekten gelen Mi Rae ise her yerde asıl kızımız için seçtiği damat adayını arıyordur.Damat adayımız Se Joo, eski sevgilisiyle havuz kenarında görüşmedeyken asıl kızımızın bikinisinin üst kısmı çıkar ve takamaz.

O sırada bu durumu gelecekten gelen Mi Rae görür ve kıyafetleriyle havuza girip asıl kızımıza yardım eder, hemen ardından da tokat atar-gelecekten gelen uğraşsın, didinsin,bizimki hiç umursamadan keyif yapsın cıkss cıkss-.Bu görüntü damat adayımızın da dikkatini çeker.


Asıl kızımız ve gelecekten gelen Mi Rae, odaya geldiklerinde aralarında büyük bir tartışma başlar.Asıl kızımız, mutlu olmamasına rağmen ısrarla mutlu olduğunu savunmaktadır.Gelecekten gelen Mi Rae'nin sözleri ise olaya son noktayı koyar "Sessizce gidip öl"...Abisinin laflarıyla gerek sosyal gerek iş yaşamıyla ezilen zavallı kızımız, intihar etmeye karar verir.Sessizce sahilde yürüyerek okyanusun içinde yürümeye başlar.Bu durum Se Joo dikkatini çeker ve onu izlemeye başlar.O an asıl kızımızın karşısına o gecenin karanlığında nasıl görünüyorsa balıklar çıkar ve asıl kızımız bütün kederini unutup elbisesini çıkartıp suya dalar.








Min Rae, balıkları görmesinden sonra hayatını değiştirmeye karar verir.Öncelikle o nefret ettiği işten ayrılır, sonrasında ise ders çalışmaya başlar.




Bu arada damat adayımız Se Joo, Kim Shin ile aynı iş yerinde çalışmaya başlamıştır.Kendisi televizyon şirketinin hissedarlarından olmasına rağmen bunu saklar.Gelecekten gelen Min Rae ise ısrarla asıl kızımızın yayın istasyonunda çalışmasına karşı çıkar ve telefonla bu tartışmayı sürdürürken bilin bakalım ne olur?Asıl kızımız bir arabaya çarpar, Kim Shin'in arabasına!




Peki şimdi ne olacaktır, gelecekten gelen Min Rae, gerçekten kaderi tam olarak değiştirebilecek midir?

Ya Kim Shin, kimin ölmesine sebep olmuştur?

Damat adayımız Se Joo'nun kaderini değiştirip asıl kızımıza aşık olmasını sağlasa bile asıl kızımız kaderinden kaçabilecek midir?


Kötü kader de kaderdir...

Karşılaşman gereken biriyle bir şekilde karşılaşacaksın zaten...  


Bu yüzden kader korkunç bir şey...

Ne zaman tamam artık izleyeceğim bu diziyi desem bir aksilik çıktı.Ya eve misafir geldi ya elektrikler kesildi ya da yapmam gereken başka şeyler ortaya çıktı.Kısmet artık bugüneymiş.Diziye bayıldım.Sabah 6'ya kadar izleyip zombi moduna bağladım yine...Ama değerdi!Kesinlikle izlemelisiniz!!İyi seyirler!!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder