31 Ekim 2013 Perşembe

Blogunuzu Yazarkafe'de Platin Üye Olarak Tanıtın!



Arkadaşlar,Yazarkafe, Bumerang üyelerinin blog yazılarını ve makalelerini geniş kitlelere ulaştırabilecekleri bir yayın platformu...Uzun zamandır YazarKafe'nin üyesiyim,uzun dediğim işte birkaç aydır:)) Üyeliğim ilk önce altın üye olarak onaylandı ve ben de içimden baya baya isyan ettim,benim platin üyelerden ne eksiğim var diye ama yapacak bir şey yoktu.

Her nasılsa Hürriyet artık benim de bir platin üye olduğumu fark etmiş ve vereceğim kodu kullanıp üye olan ilk 5 arkadaşı da hiç uğraşmayıp platin üye yapacakmış!!!



Peki bu üyelik tipleri nedir ve ne işe yarar?

Platin, altın ve bronz olmak üzere 3 farklı üyelik tipi bulunmaktadır. Tüm üyelik tipleri ücretsizdir:

Platin üyeler sitelerine ekledikleri Bumerang şablonları sayesinde ve Hürriyet sitelerinin linklerini Bumerang üzerinden paylaşarak hurriyet.com.tr'de ücretsiz reklam gösterimi kazanırlar. Ayrıca Yazarkafe’ye içerik gönderebilirler, Hürlist’te yer alırlar ve Bumerang’ın iş ortaklarının sunduğu tekliflerden faydalanabilirler.

Altın üyeler Yazarkafe’ye içerik gönderebilmek dışında Platin üyelerin sahip olduğu tüm imkanlardan faydalanabilirler.

Bronz üyeler ise Bumerang şablonlarıyla web sitelerinin içeriğini zenginleştirirler, Hürlist’te yer alırlar. Ancak ücretsiz reklam kazanamazlar ve Yazarkafe’ye içerik gönderemezler.

Bumerang editörleri, mevcut üye siteleri periyodik olarak incelerler ve gerekli gördükleri sitelerin üyelik tiplerini değiştirebilirler.



Yapmanız gereken ise aşağıda gördüğünüz resimde promosyon kodu yazan yere T21BEB58 kodunu kopyalamanız!! Kayıt olmak için tıktık


Not:Bu durum sadece yeni üye olan bloggerlar içindir!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder