16 Ekim 2013 Çarşamba

Yamada-kun to 7 nin no Majo / 2013




Asıl erkek kahramanımız Yamada sınıfın en tembelidir, tembel demek ona övgü sayılabilir hatta en salağıdır.İngilizce dersinde öğretmen okuması için ona, tahtada bir şeyler gösterir ama Yamada'nın okulla ilgisi olmadığı için kendini rezil eder.Öğretmen bu sefer soruyu asıl kızımız Shiraishi'ye sorar ve asıl kızımız harika bir şekilde cevaplar.Bütün sınıfı kendine hayran bırakır.Asıl erkek kahramanımız bütün tenefüs sürecinde söylene söylene etrafta dolaşır.Merdivenlerden çıkarken şans eseri asıl kızımıza denk gelir ve saçma sapan bir hareketle onun önüne geçmeye çalışırken pat diye kızın üzerine düşer.




Tabi sonrasında ikisi de kendilerini revirde bulur.Asıl kızımız uyandığında Yamada ardına bile bakmadan çoktan gitmiştir.Asıl kızımız doktorun uyarına rağmen yerinden kalkıp lavaboya gitmem lazım diye koşarak erkekler tuvaletine koşar.Yanlış okumadınız, evet erkekler tuvaleti!Çünkü o düşüş esnasında ikisinin ruhu yer değiştirmiştir.



Yamada'nın bedenine giren asıl kızımız, bu durumu umursamadan derse girmiştir bile... Shiraishi bedenindeki asıl erkek kahramanımız ise bu durum karşısında çıldırır ve kendi bedenindeki asıl kızımızı çekiştirerek dersten çıkarır.



Bu durumu ona anlattığında asıl kızımız hiç umursamaz, dersten sonra tekrar düşeriz olur biter der ve çeker gider.




Asıl kızımızın bedenindeki Yamada oflayıp puflayıp etrafta dolaşırken pat onu resmetmek isteyen bir öğretmene denk gelir ve bu sırada tacize uğrar.Sinirlenip öğretmene iyi bir ders verir.



Oradan sinirli bir şekilde ayrılıyorken karşısına gülümseyerek 3lü kız grubu gelir ve birlikte yemek yemek istediklerini söylerler.Bizim saf Yamadamız da koşa koşa gider.Hatta karman çorman olmuş yemeği de bir güzel yer, hiçbir şey anlamadan!Asıl kızımızın dolabını açtığında içindeki nefret notlarını ve arkasında o 3lünün kıkırdamalarını duyunca olayı anlayabilir.



Yamada artık asıl kızımızın çektiği zorlukları ve gerçekleri öğrenir ama asıl kızımız hiçbir türlü yardım istemez.Zorbalıklara bile karışmamasını söyler.Yamada çaresiz kabul eder ama o zorba 3lü durmaz ve Yamada'yı delirtir.Yamada dayanamayıp yumruk atacakken araya Yamada'nın bedenindeki asıl kızımız girer ve ona isabet eder.Her ne kadar asıl kızımız yumruk yese de zorba 3lü çoktan korkup kaçmışlardır.






Asıl kahramanlarımız eski hallerine dönmek için defalarca merdivenden birbirlerine sarılarak atlarlar ama sonuç hep aynıdır!



Yamada bedenindeki asıl kızımız küçük bir ayrıntıyı hatırlar, düşerken öpüşmüşlerdir.Asıl kızımızın bedenindeki Yamada ilk başta kaçınsa da öpüşme gerçekleşir ve asıl bedenlerine geri dönerler.



Yamada sevinçten çığlıklar atarken asıl kızımız ne yapar biliyor musunuz?Yerinden gülümseyerek kalkar ve ders çalışmam lazım diyerek gider.Bizim aptal Yamadamız ise aptal aptal ortalıkta dolaşırken gözü bütünleme sınavlarına ilişir.Sınav o gündür ve 80'in altında not alırsa atılacaktır.Tabi koşa koşa Shiraishi'nin yanına gider ve ona yerine geçmesi için yalvarır.Asıl kızımız da kabul eder.Artık Yamada iyi notlara sahiptir ve Shiraishi de röntgencileri yakaladığı için zorbalık görmüyordur.



Asıl kahramanlarımız arasındaki bu sır Miyamura adındaki sınıf arkadaşlarının onları izlemesiyle ortaya çıkar.



Miyamura her ikisini okulun sıra dışı olaylarını araştıran kulübe götürür.



Burada Yamada'yı öper, ruhlarının değişip değişmeyeceğini görmek için...Ruhlar değişir.Bu itiş kakış sırasında kitaplık devrilir ve asıl kızımızın dikkatini eski bir kitap çeker.Bu kitabın son sayfasının yarısı yırtılmıştır ve o sayfada okulda 7 tane cadı olduğu yazılıdır.

Güçlerden
1.Yer değiştirme
2.Aşık etme
...-yırtık kısım-.

Asıl kahramanlarımız artık diğer cadıları bulmaya çalışacaktır ama olan her defasında Yamada'ya olacaktır.Dizi toplam 8 bölümden oluşuyor, 5.bölüm de dahil çevirisi yapılmış ve Yamada kız erkek demeden okulun yarısını öpmek zorunda kaldı bile :)) 

Bakınız;











Dizinin ayrıca animesi ve mangası da varmış, anime-manga sever olarak onlara da göz atacağım :)) İyi seyirler!!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder